Mit navn er Christitan og jeg er 38 år.

Jeg er uddannet lastvognsmekaniker og bygningsmaler. Desuden har jeg en faglig mellemlederuddannelse fra forsvaret, hvor jeg har fungeret som værkstedsleder.

I min fritid er jeg tilknyttet den lokale fodboldklub, Horsens Freja. Desuden har jeg to drenge på henholdsvis 10 og 4 år.

Tanken om at starte som selvstændig kom rigtigt til live, da jeg blev kollega med Martin. Vi blev hurtigt enige om, at vi kunne sparre med hinanden og udnytte vores forskellige kompetencer. Firmaet har eksisteret i snart 4 år, og det har været utroligt spændende at starte op. Vi er pt. på 5 ansatte, men vi har forventniger om at udvide lidt efter behov.

Vi bruger rigtig meget tid på at lære vores ansatte vigtigheden i at efterlade et perfekt stykke arbejde og en tilfreds kunde. 

Mit navn er Martin og jeg er 34 år.

Jeg har to piger, på henholdsvis 13 og 3 år.

Jeg blev udlært i 2001, efter at have været i lære hos Malerfirmaet Charles Pedersen. Jeg har altid haft en drøm om at være selvstændig, og har på den måde altid haft en "mester" i maven.

Efter jeg blev udlært, var jeg i et års tid, ansat hos et andet malerfirma, men valgte at vende tilbage til Charles Pedersen, da jeg vidste, at dette ville give mig mulighed for at prøve mine evner af som selvstændig.
I min tid hos Charles, blev jeg tildelt ansvaret for firmaet, når han var på ferie o.lign. og i denne periode fik jeg også konduktøruddannelsen indenfor malerfaget. Denne har givet mig yderligere kompetencer, som jeg nu kan bruge som selvstændig.

Jeg går meget op i mit arbejde, og går ikke på kompromis med kvaliteten af det jeg laver.
Nu er min drøm gået i opfyldelse, jeg har startet et malerfirma op med en kollega, som jeg har et rigtigt godt samarbejde med.

bubblemedia